Nästa presentation av REDE på Teams 13 augusti kl. 10:00

Funderar du och kollegorna på att börja med REDE? Då vi inte kan komma ut och presentera REDE för dig och kollegorna pga corona-viruset så kör vi en presentation via Teams istället.

Vi berättar kort om REDE-materialet (både om Mini-REDE för förskolan och om REDE för åk F-5). Maila till oss på rede@djurskyddet.se så bjuder vi in dig till ett “Teams-möte”. Nästa tillfälle är 13 augusti kl 10.00 – 10.20 med efterföljande frågestund på ca 10 minuter.

I augusti håller vi till att börja med presentationen varje dag kl. 10:00-10:20 tors 13/8 och fre 14/8 samt mån 17/8 – tors 20/8.

Är ni ett helt arbetslag så gör vi gärna en egen presentation just för er. Kontakta oss så kommer vi överens om en dag och tid som passar er! 

Det här är ett utmärkt tillfälle för dig som är lite nyfiken på REDE och vill veta mer och kanske få med dig dina kollegor. Om ni redan är ett gäng som vill komma igång med REDE, men önskar en mer grundlig genomgång av materialet rekommenderar vi istället vår introduktionskurs om ni skulle behöva stöd med att starta upp.

Tipsa gärna dina kollegor!

Senast uppdaterad: 11 juni, 2020