Kom igång med en introduktionskurs

På grund av smittorisken av covid-19 är det svårt att få till en utbildning där vi kommer ut till din arbetsplats. Istället så håller vi kurserna online tillsvidare.

Introduktionskursen är ett bra tillfälle att komma igång med REDE. Kursen riktar sig till pedagoger och lärare i förskolan och skolan.

Det är inte nödvändigt att ha gått kursen för att kunna arbeta med REDE. Men vill man ha stöd och inspiration att komma igång och få med sig hela arbetslaget i samma tankar och så är det en varm rekommendation.

Introduktionen tar 1,5-2 h men vi kan naturligtvis anpassa oss till den tid ni önskar. Meddela bara innan så vi hinner planera om. Perfekt på en APT!

Vi går igenom grunderna i materialet, den pedagogiska strukturen och om barns empatiutveckling samt går igenom några exempelövningar.

Pris 2800 kr  (ingen moms tillkommer). Ett upptryckt REDE och ett Mini-REDE-kompendium ingår i priset som vi skickar på posten samt några informationsfoldrar att ge till nyfikna föräldrar eller andra intresserade kollegor.
För att göra en kursförfrågan: mejla rede@djurskyddet.se eller ring: Växeln 08-673 35 11/ Direkt 08-688 28 38

Senast uppdaterad: 19 maj, 2021

Vi kan skräddarsy kursen efter era önskemål!

”Hur bra är det inte med ett genomtänkt, inspirerande och färdigt material som belyser kopplingen mellan människa – djur/natur, som dessutom är kostnadsfritt! Tusen tack för det REDE!”

/ Emelie Svensk,
Alvesta

”Jag har utgått från Rede många gånger när jag har haft naturtema med barnen. Redematerialet gör naturen levande för barnen, väcker deras intresse och stärker deras empatiska förmåga!”

/Kristina Tegelman, Biträdande Förskolechef, Kyrkbackens förskola