Introduktionskurs på er skola eller förskola

Oavsett var i Sverige din arbetsplats finns så kommer vi gärna dit och håller en introduktionskurs om REDE för dig och kollegorna.

Introduktionskursen är ett bra tillfälle att komma igång med REDE. Vi går igenom materialets uppbyggnad samt provar på flera övningar. Kursen riktar sig till pedagoger och lärare i förskolan och skolan.

Det är inte nödvändigt att ha gått kursen för att kunna arbeta med REDE. Men vill man ha stöd och inspiration att komma igång och få med sig hela arbetslaget i samma tankar och så är det en varm rekommendation.

Kursen är 3 timmar inklusive paus men vi kan naturligtvis anpassa oss till den tid ni önskar. Meddela bara innan så vi hinner planera om.

Det här går vi bland annat igenom på kursen:

  • Bakgrund
  • Djurens roll i materialet
  • Empatiutveckling – kärnan i REDE
  • Vad säger forskningen?
  • Så är övningarna uppbyggda
  • Vi provar på utvalda övningar
Pris inom Stockholms län:  3400kr (ingen moms tillkommer). Djurvännernas Förening i Stockholm sponsrar REDE därför är kostnaden lägre inom Stockholms län. Om ni saknar lokal kan vi hålla kursen på vårt kansli i Hammarby Sjöstad / Stockholm.
Pris: 5400 kr + resekostnader (ingen moms tillkommer). Ett REDE och ett Mini-REDE-kompendium per klassrum/arbetsgrupp ingår.
För att göra en kursförfrågan: mejla rede@djurskyddet.se eller ring: Växeln 08-673 35 11/ Direkt 08-688 28 38

Senast uppdaterad: 12 december, 2019

Skriv ut information om REDEs introduktionskurs

@Info att ladda ner okt -19@Info att ladda ner okt -19