Kom igång med en introduktionskurs 2,5 h

Inspirera arbetslaget och kom igång med en introduktionskurs. Kursen riktar sig till pedagoger i förskolan 1-6 år och i skolan (låg-och mellanstadiet).

 

Under kursen går vi igenom grunderna i materialet, den pedagogiska strukturen och hur våra djurinriktade övningar utvecklar barns empati. Vi tittar också på några exempelövningar.

Kursen anordnas ett par tillfällen per år i våra (Djurskyddet Sveriges) egna lokaler i Stockholm och riktas både till dig som enskild individ eller grupper/arbetslag. Vi kan också hålla introduktionen på er skola eller förskola. Efteråt hjälper vi er gärna att komma igång och fortsätter hålla kontakt (om ni vill det). Den ordinarie kurslängden är 2,5 h men kan anpassas om det är ett önskemål.  Hör av dig för prisförslag. (Vi försöker hålla priserna låga för att nå ut till så många barn som möjligt. Resersättning kan tillkomma)

Man kan använda REDE utan att ha gått någon kurs. Men vill man ha stöd och inspiration att komma igång och få med sig hela arbetslaget i samma tankar och så är det en varm rekommendation.

Nästa kurstillfälle som vi anordnar i vår lokal:

7 september kl. 17.00 – 19.30
430 kr/person, en REDE eller en Mini-REDE-bok och fika ingår
Hammarby Fabriksväg 25, Stockholm

Anmäl dig här!

 

rede@djurskyddet.se 
08-673 35 11

Senast uppdaterad: 14 juni, 2022

Vi kan skräddarsy kursen efter era önskemål!

”Hur bra är det inte med ett genomtänkt, inspirerande och färdigt material som belyser kopplingen mellan människa – djur/natur, som dessutom är kostnadsfritt! Tusen tack för det REDE!”

/ Emelie Svensk,
Alvesta

”Jag har utgått från Rede många gånger när jag har haft naturtema med barnen. Redematerialet gör naturen levande för barnen, väcker deras intresse och stärker deras empatiska förmåga!”

/Kristina Tegelman, Biträdande Förskolechef, Kyrkbackens förskola