Samarbeta med oss

Intresset för att använda REDE i sin verksamhet är stort hos tex flera djurparker, visningsgårdar och terapihundsteam. Det är jättekul – vi vill ju påverka så många barn som möjligt så vi har tagit fram olika lösningar för aktörer som vill jobba med REDE.  Vi har anpassat vissa REDE-övningar för olika verksamheter. Tveka inte att höra av dig. Vi samarbetar gärna och vill finnas på plats där vi kan göra skillnad. (REDE är dock inte fritt att använda kommersiellt utan särskild överrenskommelse med oss.) 

REDE-lektion för djurparker och visningsgårdar

Vi har tagit fram en särskild REDE-lektion anpassad för parker eller gårdar med visningsdjur. Lektionen har till skillnad från de andra REDE-övningarna, anpassats till att utföras där det finns riktiga djur. Vi har med hänsyn till djuren inget moment där det krävs närkontakt med något djur, utan det räcker med att stå nära och beskåda. Det behöver finnas lämplig plats eller ett rum där man kan ha samling med barngruppen och där bildvisning och samtal kan ske.

Såhär går samarbetet till
Ni får material och en halvdagsutbildning. Vi går då igenom hur materialet är uppbyggt och visar hur djurparkslektionen går till. Efter utbildningen har ni rättighet att använda REDE i er verksamhet med egen prissättning. Vi kommer att fortsätta att finnas till hands som stöd, och hjälpa till med utskick till närliggande förskolor och skolor om ni önskar det.

Kontakta oss för prisuppgift och mer information! Vid behov kan vi se över en lösning särskilt anpassad för just din verksamhet.

REDE för terapihundsekipage 

Vi vill gärna samarbeta med dig som jobbar med hund i vården eller terapeutiskt verksamhet. Det finns två anpassade REDE -övningar som är framtagna för terapihundsekipage. Vill du stå med på listan över aktörer som jobbar med REDE så ser vi till att länka till din sida.  Vi kan också ge en dig en genomgång om REDE för en djupare förståelse för materialet. Allt detta för en mindre årsavgift.

Några aktörer som jobbar med REDE:

Vilken känsla visar hunden på bilden? Här får en förskolegrupp ta del av övningen ”Känslor” på Skansen i Stockholm.

Senast uppdaterad: 30 maj, 2022

Till kommersiella aktörer

Vill du kunna använda REDE i din kommersiella verksamhet? Hör av dig till oss för mer info:

rede@djurskyddet.se
08-688 28 34

NYHET för terapihundsteam!

Vi har just nu 2 nya empatiövningar för barn tillsammans med terapihund! Kontakta oss för mer information.