20 min presentation av REDE

Funderar du och kollegorna på att börja med REDE? Eller behöver ni uppdatera er lite om materialet inför höstterminen? Vi startar hösten med flera kortare presentationer i augusti för att underlätta igångsättningen. 

Vi berättar om REDE-materialet (både om Mini-REDE för förskolan och om REDE för åk F-5) i 20 minuter, och om hur du lättast kommer igång.   

Nästa tillfälle i September:

Tisdag 21/9 kl. 15.30 – 15.50 Klicka här för att delta

Torsdag 30/9 kl. 8.10 – 8.30 Klicka här för att delta

För att delta kan du antingen klicka på länken utsatt tid eller maila till oss på rede@djurskyddet.se så skickar vi en inbjudan!

Passar inte den utsatta tiden så gör vi gärna en egen presentation just för dig och dina kollegor. Kontakta oss så kommer vi överens om en dag och tid som passar er! 

Det här är ett utmärkt tillfälle för dig som är lite nyfiken på REDE och vill kanske börja jobba med materialet. Om ni redan är ett gäng som vill komma igång med REDE och önskar en mer grundlig genomgång, rekommenderar vi istället vår introduktionskurs.

Senast uppdaterad: 9 september, 2021

“Det är ett otroligt fint material som man med lätthet använder sig utav i arbetet med värdegrunden i förskolan. Att barnen på ett spännande och nyfiket sätt får lära sig att vara rädda om varandra men också om djuren är det finaste vi kan göra, för vår gemensamma framtid.” /Henrik Svensson, Lyckan/Kärvens Förskola

”Jag har använt REDE i många år nu. Det är ett material som passar värdegrundsarbetet i grundskolan. Det är ett material som är tilltalande för barnen och lätt att förstå. Jag rekommenderar det starkt” /Jessika Tell,  Mentor åk 3,  Skrylleängskolan

”Hur bra är det inte med ett genomtänkt, inspirerande och färdigt material som belyser kopplingen mellan människa – djur/natur, som dessutom är kostnadsfritt! Tusen tack för det REDE!” / Emelie Svensk, Alvesta