20 min presentation av REDE

Funderar du och kollegorna på att börja med REDE? Delta på en av våra kortare presentationer så får ni bra information inför starten.

Vi berättar om REDE-materialet (både om Mini-REDE för förskolan och om REDE för åk F-5) i 20 minuter för dig som är nyfiken.  

Nästa tillfälle är:

Maj 2021:
Tis 18/5 kl. 10.00-10.20 Klicka här för att delta
Ons 26/5 kl. 10.00-10.20 Klicka här för att delta

För att delta kan du antingen klicka på länken utsatt tid eller maila till oss på rede@djurskyddet.se så skickar vi en inbjudan!

Är ni ett helt arbetslag så gör vi gärna en egen presentation just för er. Kontakta oss så kommer vi överens om en dag och tid som passar er! 

Det här är ett utmärkt tillfälle för dig som är lite nyfiken på REDE och vill veta mer och kanske få med dig dina kollegor. Om ni redan är ett gäng som vill komma igång med REDE, men önskar en mer grundlig genomgång av materialet rekommenderar vi istället vår introduktionskurs om ni skulle behöva stöd med att starta upp.

Tipsa gärna dina kollegor!

Senast uppdaterad: 3 maj, 2021

“Det är ett otroligt fint material som man med lätthet använder sig utav i arbetet med värdegrunden i förskolan. Att barnen på ett spännande och nyfiket sätt får lära sig att vara rädda om varandra men också om djuren är det finaste vi kan göra, för vår gemensamma framtid.” /Henrik Svensson, Lyckan/Kärvens Förskola

”Jag har använt REDE i många år nu. Det är ett material som passar värdegrundsarbetet i grundskolan. Det är ett material som är tilltalande för barnen och lätt att förstå. Jag rekommenderar det starkt” /Jessika Tell,  Mentor åk 3,  Skrylleängskolan

”Hur bra är det inte med ett genomtänkt, inspirerande och färdigt material som belyser kopplingen mellan människa – djur/natur, som dessutom är kostnadsfritt! Tusen tack för det REDE!” / Emelie Svensk, Alvesta