Kortare genomgång av REDE (live)

Funderar du och kollegorna på att börja med REDE? Eller behöver ni uppdatera er lite om materialet inför vårterminen? Vi håller flera kortare genomgångar under vintern och våren för er – nya datum läggs löpande upp!

Vi berättar om REDE-materialet (både om Mini-REDE för förskolan och om REDE för åk F-5) i 20 minuter + 10 minuter frågestund, och om hur du lättast kommer igång. Klicka in dig via länken direkt på presentationen gärna lite före start. 

Kommande tillfällen 2022:

Tisdag 25:e januari kl. 10.30-11.00
Klicka här för att komma till presentationen

Torsdag 27:e januari kl. 10.00-10.30
Klicka här för att komma till presentationen

Torsdag 3:e februari kl. 16.00-16.30
Klicka här för att komma till presentationen

Tisdag 8:e februari kl. 15.30-16.00
Klicka här för att komma till presentationen

Tisdag 15:e februari kl. 9.00-9.30
Klicka här för att komma till presentationen

För att delta kan du antingen klicka på länken utsatt tid eller maila till oss på rede@djurskyddet.se så skickar vi en inbjudan!

Passar inte den utsatta tiden så gör vi gärna en egen genomgång just för dig och dina kollegor. Kontakta oss så kommer vi överens om en dag och tid som passar er! 

Det här är ett utmärkt tillfälle för dig som är lite nyfiken på REDE och vill kanske börja jobba med materialet. Om ni redan är ett gäng som vill komma igång med REDE och önskar en mer grundlig genomgång, rekommenderar vi istället vår introduktionskurs.

Senast uppdaterad: 24 januari, 2022

”Det är ett otroligt fint material som man med lätthet använder sig utav i arbetet med värdegrunden i förskolan. Att barnen på ett spännande och nyfiket sätt får lära sig att vara rädda om varandra men också om djuren är det finaste vi kan göra, för vår gemensamma framtid.” /Henrik Svensson, Lyckan/Kärvens Förskola

”Jag har använt REDE i många år nu. Det är ett material som passar värdegrundsarbetet i grundskolan. Det är ett material som är tilltalande för barnen och lätt att förstå. Jag rekommenderar det starkt” /Jessika Tell,  Mentor åk 3,  Skrylleängskolan

”Hur bra är det inte med ett genomtänkt, inspirerande och färdigt material som belyser kopplingen mellan människa – djur/natur, som dessutom är kostnadsfritt! Tusen tack för det REDE!” / Emelie Svensk, Alvesta