Samarbeta med oss

Intresset ökar hos djurparker och andra aktörer som vill använda REDE till sina besökande barngrupper, jätteroligt tycker vi! Vi samarbetar gärna och vill finnas på plats där vi kan göra skillnad. Därför har vi tagit fram en särskild REDE-lektion för er som har visningsdjur.

REDE-lektion för djurparker
Lektionen har till skillnad från de andra övningarna, anpassats till att utföras där det finns riktiga djur. Vi har med hänsyn till djuren inget moment där det krävs närkontakt med något djur, utan det räcker med att stå nära och beskåda. Det bör finnas ett rum där man kan ha samling med barngruppen och där bildvisning med projektor kan ske.

Såhär går samarbetet till
Ni får material och en halvdagsutbildning. Vi går då igenom hur materialet är uppbyggt och visar hur REDE-lektionen går till. Efter utbildningen har ni rättighet att använda REDE i er verksamhet med egen prissättning. Vi kommer att fortsätta att finnas till hands som stöd, och hjälpa till med utskick till närliggande förskolor och skolor om ni önskar det.

Kontakta oss för prisuppgift och mer information! Vid behov kan vi även skräddarsy en lösning särskilt anpassad för just din verksamhet.

Vi samarbetar med:

  • Skansen, Stockholm

  • Borås Djurpark, Borås

  • Kungsbyns djurpark, Västerås

  • Vallby friluftsmuseum, Västerås

  • Parken Zoo, Eskilstuna

 

 

Senast uppdaterad: 24 oktober, 2017

Till kommersiella aktörer

Skulle du vilja använda REDE i din verksamhet? Tanken med REDE är att materialet ska vara gratis och tillgängligt för alla. Men om du vill använda det i kommersiellt syfte, det vill säga tjäna pengar på REDE, så behöver du upprätta ett särskilt avtal med oss.